OVER DE KEIJZER BOUW

De Keijzer Bouw is een aannemersbedrijf dat vol passie werkt aan een sterk en puur merk. Vakmanschap, betrouwbaarheid en kwaliteit staan centraal.

Een gedegen vooropleiding, voortdurende ontwikkeling op het vakgebied én jarenlange ervaring: dat alles maakt ons uw ideale partner tijdens de verbouwing, renovatie of bouw van uw woning.

(MEE)DENKEN - BOUWEN - ONDERHOUDEN

(MEE)DENKEN

We denken dag in dag uit met u mee. We denken na over uw project, het tekenwerk, de maten die we opmeten en funderingen die we leggen. Maar ook over nieuwe toepassingen van materialen en innovaties binnen ons vakgebied die voor u bruikbaar kunnen zijn.

BOUWEN

Na het eerste denkwerk, volgt het bouwen. Alles wat we hebben uitgedacht krijgt vorm tijdens de verbouwing, renovatie over bouw van uw huis. Door denken en bouwen te combineren, zijn we altijd goed voorbereid en kunnen we snel schakelen als dat nodig blijkt te zijn.

ONDERHOUDEN

Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw bezit, maar nog belangrijker: goed onderhoud verhoogt het gebruiksplezier dat u heeft van uw woning.

Onderhouden gaat bij De Keijzer Bouw verder dan hout en stenen. We vinden het minstens zo belangrijk om goede contacten met u te onderhouden: wat gaan we doen, wanneer en waarom? We communiceren hier helder over en staan altijd open voor uw vragen!

Denken + bouwen + onderhouden = kwaliteit

Door logisch na te denken en degelijk te bouwen en te onderhouden, kunnen we kwaliteit realiseren. We doen dit niet uit de losse pols. Het is belangrijk om gezond en veilig te werken.
Daarom beschikken we over VCA-certificaten voor aannemersbedrijven.

DE OPRICHTER

Jaap de Keijzer is oprichter en eigenaar van aannemersbedrijf De Keijzer Bouw. Met zijn enthousiasme, zijn persoonlijkheid en zijn vakmanschap heeft hij zich bewezen als bouwpartner voor veel tevreden klanten.

Hebt u verbouw-, renovatie of bouwplannen? Dan zal Jaap uw eerste aanspreekpunt zijn.

Jaap de Keijzer

ZULLEN WE KENNISMAKEN?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem contact met ons op, dan maken we een afspraak!